درباره نشریه

نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران حاصل ده ها قرن مجاهدت خالصانه عالمان و اندیشه ورزان شیعه امامیه است که با مبارزات ملت بزرگ ایران به رهبری پیشوای بزرگ شیعه، امام خمینی (ره) و با پیروزی انقلاب اسلامی شکل گرفت و تاکنون در سطح جهان آثار و برکات فراوانی برجاگذاشته است. تحولاتی که در مراحل مختلف از قیام تا پیروزی و تثبیت نظام رخ داد، پیوند امت و امام را به بهترین شکل ممکن به تصویر کشیده است. صف آرایی نظام های طاغوتی و استکبار در برابر جبهه حق و مقاومت بی نظیر امت و امام، صحنه بسیار عبرت انگیزی است که جانفشانی شهدا و ایثار مثال زدنی ایثارگران و جانبازان هویت الهی آن را عیان و آشکار ساخته است.
بی گمان نقش بی بدیل ولایت در دوره های سه گانه قبل، بعد و هنگامه پیروزی بیش از هر عامل دیگری جلوه گری می کند. اما تاکنون در فضای تولید اندیشه توجه درخوری به این موضوع نشده و این امر به معنای غفلت از تجارب ارزشمند حکومتی حاصل از شجره مبارکه ولایت و زعامت در معنای شیعی آن است. بر این اساس، دانشکده عقیدتی سیاسی شهید محلاتی(ره)  اقدام به انتشار دوفصلنامه «اندیشنامه ولایت» نموده است تا از این طریق اندیشه ها و نظرات امام راحل (ره) و رهبر فرزانه و حکیم انقلاب، امام خامنه ای(مد ظله العالی)، را در حیطه های مختلف مرتبط به حکومت مورد توجه و اهتمام صاحب نظران قرار دهد. به این منظور از همه صاحبان قلم و اندیشه، اساتید و پژوهشگران محترم حوزوی و دانشگاهی تقاضامندیم با ارسال مقالات وزین خود بر غنای این نشریه بیفزایند.